Funktioner

Om oss

Kom igång

Efter många år

i bemanningsbranschen...

... insåg vi att det inte fanns något heltäckande system som klarade av att hantera många beställningar med kort mycket varsel. I branscher där beställaren ofta önskar en konsult samma dag ställs stora krav på en snabb och effektiv process hos bemanningsföretaget.

Origo Works grundades av personer med lång och gedigen erfarenhet från bemanningsbranschen.

Man upplevde att det från flera olika håll i bemanningsbranschen efterfrågades ett heltäckande system, som kunde hantera allt ifrån rekrytering till matchning av uppdrag och tidrapportering i en och samma plattform.

Samtidigt ställdes höga krav på att systemet automatiskt skulle kunna hantera stora avropsvolymer med snabba tillsättningar med minimal manuell handpåläggning.

Origo Works grundades av personer med lång och gedigen erfarenhet från bemanningsbranschen.-image

Systemet skulle även klara av att erbjuda ett helautomatiskt bokningsflöde som skulle kunna fungera i realtid, dygnet runt.

Efter flera års utveckling och testning kan Origo Works nu erbjuda ett heltäckande digitalt toppmodernt webbaserat bemanningssystem som kan hantera stora mängder konsulter och uppdrag.

Origo Works tillhandahåller toppmoderna gränssnitt med appar och webportal som designas i kundföretagets namn och logga.

Systemet skulle även klara av att erbjuda ett helautomatiskt bokningsflöde som skulle kunna fungera i realtid, dygnet runt.-image

Vill du veta mer?

Boka en kostnadsfri demo där vi visar hur Origo Works kan hjälpa just din verksamhet!


Funktioner

Om oss

Kom igång

adress

Frejgatan 32

113 26 Stockholm

Kontakt och support

info@origoworks.sesupport@origoworks.se

© Copyright 2024 - Origo Works AB